Shihni si vidhen katër super BMW, për vetëm 30 sekonda (Video)

ha_1473141488-7919408Në një video të publikuar në internet shihen katër persona të cilët bëjnë një vjedhje spektakolare. Siç edhe mund të shihet në video, ata për një periudhë prej rreth 30 sekondave, arrijnë që të futen në një autosallon dhe të bëjnë vjedhjen e katër veturave. Sipas përshkrimit të videos, bëhet fjalë për një vjedhje të veturave BMW, në një autosallon në San Petersburg të Rusisë.