Shihni çfarë i bën xhindi kësaj vajze (Video +18)

jj_1476943869-3820098Xhindët ekzistojnë, nuk janë thjesht tregime të frikshme që i kemi dëgjuar shpesh nga gjyshet tona. Por, xhindët nuk janë qenie pozitive, janë tmerrësisht negative, pasi kur ata sulmojnë trupin e njeriut, personi i pushtuar transformohet në gjendje shumë të frikshme. Në videon e mëposhtme tregohet një vajzë, e cila është e pushtuar nga xhindi dhe vepron në një mënyrë të pabesueshme, kur moderatori citon disa sure nga Kurani. Për më shumë shihni videon.