Shfaqin “aksidentalisht” filma porno në transport publik, ja ç’ndodh me pasagjerët (VIDEO)

 

Në momentin kur askush nuk e priste, në transport publik shfaqin “aksidentalisht” filma porno. Dhe kaq mjafton për bërë që të shpërthejë kaosi me pasagjerët e pranishëm.

Një “shakatar” i kishte bërë bashkë-udhëtarët e tij të ja fusin të qeshurës, pasi në laptopin e tij kishte shtypur te shfaqej “aksidentalisht” filma pornografik me zë shumë të lartë.

Daan de Ram nga kanali i YouTube, AttractionGymTv, është një personazh sarkastik i famshëm dhe videoja e tij e fundit me të vërtetë, që është qesharake.

Ai, në këtë video ulet afër disa pasagjerëve të panjohur në transport publik dhe e hap laptopin duke shtypur “aksidentalisht” shfaqjen e njw filmi pornografik. Edhe zwri i labtopit ishte me të vërtetë i lartw.

Në video mund të shihen shumë vajza e gra, të cilat nuk mund ta mbajnë të qeshurën. Videoja është duke bërë bujë nëpër mediat botërore.

10001511_10153759394543429_5147165442101207022_n-e1457943500298