Shfaqet një objekt misterioz gjigant në Rusi (Video)

Një sferë shumëngjyrëshe është shfaqur në mënyrë shumë misterioze në Siberi.
Ky filmim është bërë nga një udhëtar i cili po kalonte andje dhe është befasuar nga kjo sferë gjigante shumëngjyrëshe,
Objekti i madh merr ngjyra rozë dhe portokalli disa herë para se shoferi të lëvizë para dhe prapa në mënyrë që t’a ketë një pamje sa më të mirë.
Kjo video është komentuar shumë dhe komentet kanë qenë se çfarë është ky objekt misterioz në Siberi.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon: