Shfaqet jahti luksoz në brigjet shqiptare, s’do ta besoni cili personazh ndodhet brenda tij

Nuk do ta besoni se cili personazh i famshëm ka qëndruar që nga dje dhe vazhdon dhe sot në brigjet shqiptare.
Për Shqipërinë është fat që një personazh si ajo, qëndron afër brigjeve, pa i treguar askujt dhe duke dashur të jetë jashtë syrit të medias. Eshtë jahti luksoz Amphitrite, i krijuar si një jaht luksoz në 2001 dhe që më parë ka qenë në pronësi të aktorit Jonny Deep dhe Angeline Jolie.
Madje, filmi The Turist, është bërë te ky jaht luksoz. Në vitin 2008 çifti harxhoi edhe 5 milionë paund të tjerë për të rikonstruktuar sipas shijes së tyre superjahtin. Por ndërkaq, mediat ndërkombëtare kanë dhënë informacionin se JK Rowing, 50 vjeç, autorja e suksesshme e Harry Poter pasuria e të cilës llogaritet mbi 580 milionë paund, e bleu jahtin