Shfaqet imazhi i Nënë Terezës në një pemë në Britani, fotoja të lë “pa frymë”

Në degën e një peme është shfaqur imazhi një gruaje që dukej sikur mbante të veshur një sari të bardhë dhe duart i kishte të kryqëzuara përpara. Imazhi ka një ngjashmëri të frikshme me misionaren Nënë Tereza.

Imazhi u gjet në Allerton, pranë Liverpool në Angli dhe ishte Kevin McKevitt, ai i cili e vuri re trungun e zhveshur që kishte krijuar imazhin e Nënë Terezës.

Nënë Tereza u shpall shenjtore në vitin 2015 pasi e kaloi jetën duke punuar si misionare kryesisht në Kalkuta.