Shfaqet fantazma e princeshës Lady Diana (video)

A-Lady-Diana-300x186

Shumë reagime dhe nostalgji ka ngjallur një video e cila ka qarkulluar dhe është përhapur si rrufe orët e fundit në internet lidhur me ‘fantazmën’ e Leady Daiana.
Në të duken qartë pamje ku në sfond fokusohet e ndjera, Princesha e popullit Lady Diana. Imazhet e ‘kapura’ në këtë video janë bërë ‘mollë’ sherri ndër specialist lidhur me mënyrën e shfaqjes së fantazmës së Princesha Diana dhe vërtetësisë së saj.
Video në fjalë, sipas shkrimtarit dhe specialistit të historive të metafizikës Michael Cohen, ra në duart e tij, nga disa turist Kinez.
Shkrimtari Cohen, deklaroi se pamjet në video janë xhiruar nga turistët kinez gjatë momentit kur ata po vizitoni një kishë në Glasgow.