Shfaqet e rritur, vajza që e ka zemrën jashtë trupit

Ajo bëri bujë në media dhe rrjetet sociale me mënyrën dhe pozicionin e zemrës së saj. Bëhet fjalë për vajzën me emrin Virsaviya Borun, e cila është rritur shumë që prej daljes së parë.Ajo shfaqet e lumtur, qesh me të pranishmit të cilët e filmojnë. Nuk ka asgjë, është si gjithë fëmijët e tjerë, por zemra e saj bën diferencën.Vajza ka lindur me një problem të rrallë, që në fakt mund t’i kshte shkaktuar vdekjen, por për fat të mirë ajo gëzon shëndet të plotë.Sa herë që vajza Virsaviya Borun, qesh me zë, zemra e saj mund të shihet duke shtyrë më tej nga gjoksi, me vetëm një shtresë të hollë lëkure që e mban atë.
Shikoni videon me poshte

Video