Shet dy fëmijët përmes Facebook

295642_472437752810019_1106295689_nAmerikanja Misti Van Horn (22) është përpjekur që dy fëmijët e saj ti shesë përmes Facebook për 4.000 dollarë. Ajo disa herë përmes këtij rrjeti social ofroi në shitje vajzën dhjetë muajshe dhe djalin dy vjeçar, ka bërë të ditur policia e cila arrestoi gruan këtë javë.  Misti siç thuhet ka biseduart për shitblerje me një grua nga Arkanzasi. Van Hornova  i tha policisë se është përpjekur të shesë djalin për 1000 euro ndërsa të dytë për 4.000 euro pasi i janë dashur 1.000 dollarë për të nxjerë të dashurin nga burgu. Ajo në Facebook ka lënë porosin: “Vetëm ejani në Saliso, 30 minuta vozitje dhe do tua jap të gjitha gjërat e tij dhe mund ta merrni përgjithmonë për 1.000 dollarë”. Fëmijët i janë marrë ndërsa asaj i është caktuar kaucioni prej 40.000 dollarësh