Sherri ku përfshihet e gjithë familja (VIDEO)

sheri-620x330-530x300
>Video e mëposhtme tregon përfshirjen e të gjithë familjarëve në një sherr gjatë natës.
Nuk dihet se ku ka ndodhur sherri por në video shihet se është përfshirë edhe qeni. Në sherr janë përfshirë femra dhe meshkuj