Sherr dhe grushta në Tiranë, për një vend parkimi /VIDEO


Vendet e parkimit në kryeqytet janë sikur të gjesh gjilpërën në mes të kashtës. Kjo ka qenë arsyeja e një sherri me grushta pranë “Zogut të Zi”, mes një shoferi dhe një taksisti.
Në videon e publikuar nga faqja “Jeta osh qef” duket se si drejtuesi i BMË-së del nga makina dhe godet me grushte taksistin.
Makinat ishin të parkuara njëra pas tjetrës.
SDFWAFWQFRWQ