SHËRONI DIABETIN, KOLESTEROLIN DHE SËMUNDJET E VESHKAVE, ME ILAÇIN QË MUND TA PËRGATISNI VETË

Bamia është bimë fantastike, e cila ofron veti të shumta shëruese. Kjo bimë në mënyrë të pabesueshme është e pasur me nutriente. Kjo bimë mund të konsumohet gjatë gjithë vitit, në mënyra të ndryshme, e pjekur, e zier, e shtypur apo e konservuar.

Konsumimi i saj ofron veti të shumta shëruese, si:-Ul nivelin e kolesterolit-Parandalon diabetin-Zbut simptomat e astmës-Parandalon sëmundjet e veshkave.Në vijim ju paraqesim recetën për ujin nga bamia, që në mënyrë natyrale ju ndihmon ta ekuilibroni nivelin e sheqerit në gjak.

SHIKO ME SHUME: