Shëngjin/ Emigrantët nga Italia puthen në mes të plazhit, por u ndodh ajo që nuk e kishin menduar kurrë

Një çift shqiptar me banim në Itali që me sa duket kanë ardhur në Shqipëri për pushime, u përballën sot me një skenë që nuk e kishin menduar kurrë.Ata ishin duke shkëmbyer disa puthje në plazh në rërë, kur befas iu afrohet një person që sipas disa dëshmitarëve ishte pronari i lokalit që kishte nxjerrë shezllonet.Ai u flet të rinjve dhe u thotë që të mos i bëjnë ato skena në plazh para fëmijëve të vegjël por u thotë të shkojnë tëk pishat që ndodhen më mbrapa rërës.

Video