Shefi ve në rresht punonjëset femra çdo mëngjes përpara se të nisin punën, ndërsa i fut.. (VIDEO+16)

1-754-620x330Një video aspak e pazakontë ka tërhequr vëmendjen e mjaft përdoruesve të rrjeteve sociale, pasi tregon se si pronari i një kompanie birre, i detyron punonjëset femra ta puthin në buzë çdo mëngjes. Video është filmuar në Kinë, dhe tregon rutinën e çuditshme të pronarit të kompanisë, i cili i detyron të gjitha punonjëset femra të qëndrojnë në radhë, duke pritur ta puthin atë. Në video shihet se si shefi qëndron krejt i qetë, me duart pas shpine, ndërsa gratë dhe vajzat afrohen njëra pas tjetrës për ta puthur. Por, ndërkaq video ka nxitur një sërë komentesh negative për seksizmin e shfaqur në vendin e punës dhe abuzimin me postin e punës, që duket se nuk ndodhin rrallë në Kinë.