Shefi hidhet nga ballkoni, por ja cili ishte qëllimi i tij (Video)

Igor Krezic është themeluesi i kompanisë NSoft që ka mashtruar punonjësit se po vetëvritet duke u hedhur nga ballkoni, por e vërteta është krejtësisht ndryshe.

Ai mbaroi fjalimin e tij, dhe ndërsa të gjithë ishin të ulur ai del dhe hidhet sipër një dysheku të fryrë me ajër.

Ky moment përhapi shumë panik te të gjithë që ishin të pranishëm në sallë, të cilët dolën me nxitim për të parë se cfarë ndodhi.

Kur u përballën me mashtrimin e shefit të tyre, të gjithë filluan të qeshnin dhe u qetësuan.

Më vonë, shefi nga Bosnja dhe Hercegovina sqaroi se e bëri një veprim të tillë për të parë reagimet e fuqisë punëtore për vetëvrasjen./Gazeta Express/

Ndiqeni videon në linkun poshtë

Video link