Shefi dhe sekretarja nuk përmbahen dhe e bëjnë në zyrë pranë dritares, videoja bëhet virale në rrjet

Në një zyrë të Liverpoolit, Londër duket një çift duke kryer marrëdhënie seksuale.

E gjithë skena është filmuar dhe videoja ka përfunduar në internet e është kthyer në virale. Punonjësit e një banke që ndodhet pranë zyrës deklaruan se kjo nuk ishte hera e parë që ata e bënin këtë gjë në dritare.

Sipas tyre, shefi e ka pikë të dobët sekretaren e tij dhe nuk i përmban dëshirat ndaj saj qoftë kjo edhe pranë dritares së zyrës së punës.