Shakaja e tmerrshme teksa merrte rreze dielli

Ndërsa ndodhet i shtrirë për të marrë rreze, shokët i punojnë një shaka të hidhur.Ai duket i përgjumur dhe i relaksuar totalisht, kur shokët i hedhin mbi kokë një tufë me gjarpërinj.I riu mbetet i shokuar por nuk arrin të lëvizë.Ndërkohë shokët që i përgatitën shaka vazhdojnë të qeshin me të, duke u argëtuar me shakanë që i kishin përgatitur.Fatmirësisht mësohet se gjithçka u mbyll mirë dhe djaloshi nuk pësoi asnjë lëndim. /a.y/noa.al

Shiko videon me poshte

VIDEO