Sfidojeni veten, zbuloni sa inteligjent jeni ndërmjet fotove (VIDEO)

safe_image-3Një video e cila gjendet në youtube është një test perfekt mbi inteligjenvën tuaj. Ajo ka të listuara disa imazhe të cilat janë të ndara në dy pjesë, ku njera pjesë e fotos ka një element që mungon. Kjo përbën dhe testin, në momentin e shfaqjes së fotot ju keni një kohe të limituar për të gjetur çfarë mungon.