Sfida e cila shkoi tmerrësisht keq për këtë vajzë (VIDEO)

vajza_1476732755-3244069‘Sfida’ e fundit që ka pushtuar rrjetet sociale është, sfida e 100 shtresave të veshjeve, por kjo sfidë ka shkuar tmerrësisht keq për këtë vajzë nga Florida. Ajo e ka pranuar sfiden dhe i ka veshur 100 shtresa veshje – por problem i saj ishte zhveshja e tyre, Vajza kishte ngecur brenda tyre dhe në video shihet duke qarë pasi rrobat nuk zhvisheshin. Ajo në Twitter e ka postuar videon e saj me mbishkrimin: “Mos e bëni këtë, ose do të vdisni”, dhe deri më tani ajo ka marrë 52,000 Retweets dhe 74,000 pëlqime. Më vonë, një shoqe dhe një shok i saj, i kishin ardhur në ndihmë vajzës.