Serafina, djali shqiptar që u bë vajzë (VIDEO)


Emisionin “Jo Vetëm Modë” i transmetuar në TV Klan, u shfaq me një intervistë tepër të veçantë.
Prezantuesja, Floriana Garo ka realizuar një bisedë me Serafinën, një transgjinore që tregon eksperiencën e saj dhe të gjitha sfidat që ka hasur, ndërkohë që përpiqet ta jetojë jetën ashtu siç e ndjen.

Si është të lindësh djalë, por të ndihesh vajzë?
ser