Sëmuret këngëtarja shqiptare: Është një dhembje shumë e madhe

Këngëtarja shqiptare ka treguar se është duke vuajtur nga dhembje të tmerrshme të gjurit, dhe për këtë arsye i është ndaluar edhe aktiviteti fizik për disa muaj.

Vesa Luma ka postuar një foto në rrjetet sociale ku ka treguar se për disa muaj nuk mund të ushtrojë aktivitet fizik pasi gjuri i saj është mbushur me një masë ujë, e kjo i sjell shumë dhimbje.