Sëmundjet që mund t’ju shfaqen sipas muajit të lindjes!

Më thuaj në çfarë muaji ke lindur, të të them se nga ç’sëmundje vuan ‘’.

Zakonisht priremi ta shohim astrologjinë si një lojë argëtuese, por sipas shkencëtarëve amerikanë ekzistojnë arsye të vlefshme shkencore sipas të cilave muaji i lindjes mund të përcaktojë sëmundje të caktuara.

Zbuloni lidhjen mes muajit të lindjes dhe sëmundjes që mund të vuani:

Janar : Hipertensioni

Shkurt : Sëmundje të ndryshme të zemrës

Marsi : Arterioskleroza

Prill : Angina Pektoris (sëmundje e zemrës e karakterizuar nga shtrëngimi në gjoks)

Maj: Nuk ka ndonjë sëmundje specifike

Qershor : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike

Korrik : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike

Gusht : Nuk ka ndonjë sëmundje specifike

Shtator : Astma

Tetor :Infeksionet virale

Nëntor :ADHD çrregullim i hiperaktivitetit dhe humbjes së vëmendjes), infeksionet virale dhe bronkiti