Sëmundja e shndërron 25 vjeçarin në “pemë” (Pamje të rënda)


Një sëmundje e rrallë e ka shndërruar një 25 vjeçar në një “pemë”, pasi nga trupi i tij dalin rrënjë.

Mjekët ende nuk kanë gjetur zgjidhjen, për të kuruar të riun. Nga kjo sëmundje e rrallë vuan Abul Bajandar, 25 vjeç, nga Khulna i Bangladeshit.

Mjekët janë mbledhur për t’i dhënë zgjidhje sëmundjes që nisi 7 vjet më parë, e sikundër shihen dhe nga fotot në fjalë, nga thonjtë e tij dalin rrënjë peme. /albeu.com/
1

2

3

4

5

6

7