Selfiet më të çmendura që keni parë, këto vajza kanë dalë nga binarët

Fotot kanë pushtuar jetën tonë dhe nuk mund ta mohojmë se janë të shumtë në numër njerëzit që kanë krijuar një lloj varësie ndaj tyre.

Më poshtë po ju rendisim disa nga selfiet më të çuditshme dhe të dështuara.

Nuk janë aspak normale, apo jo?