Seldi, më afër Sinanit sesa të fejuarës (Foto)

seldifejuaraSeldi Qalliu, i cili u bë i suksesshëm në botën e muzikës falë bashkëpunimeve me këngëtarin Sinan Hoxha, duket se nuk “e tradhton” atë as kur është në pyetje e fejuara e tij.

Ndoshta për shkak se fotografia është realizuar në një ambient të hapur, ku këngëtarët kanë qenë të rrethuar me fansa, Seldin nuk e ka lënë sedra që t’i largohet mikut të tij dhe t’i afrohet të fejuarës, Dafinës – shkruan Panorama Plus.

 

uk dihet se në çfarë eventi kanë marrë pjesë ku e ka shoqëruar edhe e fejuara, por në fotografi shihet shumë mirë se si Seldi është afruar te Sinani e duke e lënë pak më larg partneren e tij, e cila ka udhëtuar nga Suedia për të qenë pranë këngëtarit.