Seksi, me muskuj e bukurosh/Kush është mashkulli që po “çmend” vajzat dhe askush s’e ka dot

Një murg me muskuj është fotografuar me veshjen e tij në Azinë Juglindore dhe fotografitë janë bërë virale.
Identiteti i tij nuk dihet ndërsa është konsideruar në rrjete sociale si mashkull tërheqës pasi muskujt e tij marrin vëmendje të madhe.

Mendohet se ai është fotografuar për të rritur ndërgjegjësimin rreth mënyrës se si sillen njerëzit me ta.

Sipas Coconuts, ai donte të ndryshonte zakonin e publikut të thjeshtë që lë ushqime yndyrore dhe sheqer për murgjit.

Krahas admiruesve, pati edhe kritikues që nuk e pëlqenin aspak pamjen e tij dhe idetë i dukeshin të kota.