Seksi dhe provokuese në Ibiza

Pushime me stil për Aida Yespica. Ajo ka lëvizur midis Ibizës dhe Formentanas, ku showgirli po shijon jetën e bukur. Në mëngjes ajo zbavitet në plazh me të voglin Aaron dhe merr rreze me bikini, ndërsa në mbrëmje transformohet në një panterë seksi shoqëruar nga i fejuari Roger Jenkins.