Seks-skandali 3 i përgjimeve erotike të Ermira Mehmetit/ Koço Kokëdhima i dhuron apartament në Himarë (Video)


Nuk kaloi më shumë se një javë nga zbulimi i skandalit të parë të paskrupulltë, ku deputetja shqiptare Ermira Mehmeti sillej në telefon si një prostitutë, dhe derisa hamendësoheshin njerëzit, tash vjen i dyti, me një deputet milioner nga Shqipëria, me Koço Kokëdhimën e PS-së.
Për ta bërë edhe më interesante sagën Mehmeti, ajo u kujdes vet, që të thoshte se ‘një pjesë e zërit që dëgjohet është i imi’. Por, ata që e dëgjonin nuk e dallonin dot se cili zë ishte i saj dhe cili nuk ishte i saj, në fakt zëri duket një, unik. Pra, nëse në një pjesë të incizimit ka qenë zëri i saj, është e dyshimtë se zëri i saj duhet të ketë qenë pikërisht në pjesën më të nxehtë (më hot, si thonë çapkënët e sotëm), pra ajo minimalisht për të synuar ta bënte të besueshme deklaratën e saj, dhe ajo që është më e rëndësishme ta bënte të besueshme pafajësinë e saj, duhej të tregonte se vetëm kjo fjali apo ajo është e saj, dhe të tjerat të montuara.
Ndoshta kjo është rruga më e lehtë e çlirimit nga ngulfatja prej krimit të organizuar.
SHQIPTARË MOS E PRANONI TURPIN!
GAZETA SHQIPTARI.EU
e1

e2