Seks në Qeverinë ruse (VIDEO)

Derisa qeveria ruse zyrtarisht është duke u marrë me gjendjen në Siri, si duket disa punonjës nuk e kanë mendjen tek ky rast.

Një kalimtar rasti ka kapur një moment mjaft delikat. Megjithëse ai ishte në një distancë shumë të largët, ai ka kapur “mat” një çift të pasionuarish.

Në shikim të parë, duket sikur në ndërtesën e Dumës ruse (emërtimi i ndërtesës qeveritare) kishte mbetur një dritë ndezur, dhe dyshohej sikur me të vërtetë rusët ishin të brengosur për gjendjen në Siri.

Megjithatë, pamjet vërtetojnë një tjetër gjë – seks në një prej zyrave të Dumës. Se kush janë protagonistët e kësaj nate, nuk dihet ende, por nuk do të jetë e vështirë të zbulohet. /LajmeOnline/LajmeOnline/