Seks në mes të rrugës! I filmon nga ballkoni dy të rinjtë (+18)

seks-3-620x330-1-530x300Kjo verë ka sjellë ngjarje erotike nga më të çuditshmet të cilat kryesisht vijnë nga Italia.
Një tjetër çift është filmuar mëngjesin e sotëm teksa bënin seks në mes të rrugës.
Ata janë filmuar nga banorët që kanë dalë në ballkon dhe janë skandalizuar me atë çka panë.
Menjëherë banorët kanë lajmëruar policinë pir çifti kishte mbaruar “punë” kur erdhi policia.
Ngjarja ndodhi në një prej lagjeve të vjetra të Napolit e cila është qendër turistike.
Filmimi i ngjarjës fillon pas 10 sekondave, kur edhe përfundon reklama.