Seks gjatë kërcimit me parashutë (VIDEO+18)

20-24-620x330Disa persona i kanë fobi lartësitë dhe nuk e imagjinojnë ndonjëherë të bëjnë sporte ekstreme, siç mund të jetë hedhja nga një shkëmb, hedhja me parashutë apo çdo lloj sporti tjetër që ka të bëjë me lartësitë.
Mirëpo, fatmirësisht jo të gjithë njerëzit janë të tillë, pasi ka edhe nga ata të cilët i adhurojnë këto lloj sportesh e madje edhe thyejnë rekorde apo shënojnë rastet e para të bërjes së një veprimi të caktuar.
I tillë është edhe pornostari franko-kanadez Alex Torres, i njohur ndryshe edhe me emrin “Voodoo”. Ai ka vendosur të hidhet me parashutë nga një lartësi e konsiderueshme bashkë me një femër, të cilën e ka zhveshur dhe e ka lënë tërësisht lakuriq.
Më pas gjithçka ka ndodhur natyrshëm e pavarësisht se ndodheshin me mijëra metra larg nga toka, ata kanë kryer seks, duke shijuar kështu jo vetëm aventurën ajrore, por edhe marrëdhënien seksuale në kushte të veçanta.