Sekks edhe gjatë vozitjes në autostradë! (VIDEO)

Një ditë po vozisja në autostradën I-290 lindje …kështu fillon kjo histori. Por vazhdimi i saj është krejtësisht i pazakontë.

Shoferi i cili regjistroi këtë skenë ishte i tronditur, por megjithatë ka arritur të regjistrojë të gjithë skenën, duke mos rrezikuar veten, shkruan TetovaSot.

Nga videoja nuk mund të shihen se kush janë këta dy rinj të çmendur të cilët po argëtohen teksa po vozisin makinën në autostradë.

Por megjithatë shihen se ata po argëtohen duke bërë seks, dhe njëkohësisht edhe duke vozitur me makinë në autostadë.

1-735-620x330