Samsung Galaxy S III sjell modele me ngjyra të reja

Kohëve të fundit prodhuesit e telefonave gjithnjë e më shumë po krijojnë modele të njëjta të telefonave me ngjyra të ndryshme, duke u munduar t’i përgjigjen kërkesave dhe segmenteve të ndryshme të tregut global.
E një praktikë të tillë sigurisht se e zbaton edhe lideri global në prodhimin e telefonave – Samsung, i cili ka vendosur që modelin më të shitur të telefonit të saj të mençur Galaxy SIII ta sjell edhe në ngjyra tjera, për ta vazhduar suksesin e shitjes të cilin e ka pasur deri më tani me këtë model.

Së fundmi, Samsung ka njoftuar se Samsung Galaxy S III tani është në dispozicion edhe në ngjyra të reja.

Disa prej opsioneve të reja përfshijnë edhe ngjyrën e kaftë qelibar, të kuqe të ndezur, të zezë safir, dhe të hirtë titanium. Varësisht prej tregut, ofrohen edhe ngjyrat e bardha dhe të kaltërta.