Samir Nasri në lidhje me modelën e Victorias Secret

NasriSamir Nasri nuk e ka patur një sezon dhe aq të mirë në fushën e blertë të futbollit por është duke bërë gjithçka mirë jashtë saj. Mesfushori i Manchester City është parë tanimë ti kushtojë gjithnjë e më shumë rëndës dhe kohë të dashurës së tij të re, modeles së linjës së të brendshmeve Victoria’s Secret.Anara Atanes është vajza e cila shoqërohet me futbollistin që në muajt e parë.