Safetja, njëra nga motrat Mustafa, e lumtur në krahët e bashkëshortit të ri (foto)

s_1457512343-4922926
Këngëtarja Safete Mustafa, muaj më parë konfirmoi lidhjen e saj të re, tashmë me bashkëshortin e saj Arben Beka. Duket se dyshja në fjalë, po kalojnë kohë të mira me njëri-tjetrin. Jo rrallë herë cifti publikojnë foto, ku dhe duket se janë të lumtur së bashku.
ss_1457512326-2573501

sss_1457512329-8091581