Sa para fitoi Psy me Gangnam Style

Qe nga muaji gusht i vitit 2012 deri me sot i famshmi Psy ka mundur te fitoj shume marramendese te…7.9 milione dollareve!
Fitimet e Psy vijne kryesisht nga reklamat, pas kontrates qe ka bere ai me kompanine e famshme qe kooperon ne fushen e telekomunikacioneve dhe me nje kompani te fushes se multimedial-s dhe aplikacioneve te ndryshme, qe i ofroi atij shumen e 4.6 milione dollareve.
Ndersa pjesa e 2.4 milione dollareve u fitua nga digital downloading “Gangnam Style”, kurse shume a mbetur 900.000 dollareve erdhi nga reklamat e Google qe perfshihen ne videon e kenges ne YouTube.
Theksojme se ne kete shume nuk jane perfshire fitimet disqet nga shitjet e albumit te Psy.