Rusët: “Nga meteori na shpëtuan UFO-t”

ufoPas mohimit zyrtar që bëri qeveria ruse se e kishte goditur me raketë meteorin që ra me 15 shkurt sipër maleve Urale, një tjetër teori ka nisur të qarkullojë në media. Sipas saj ka qenë pikërisht një UFO që është përplasur qëllimisht me meteorin që po i drejtohej Tokës, duke minimizuar efektin e përplasjes së tij,

që mund të kishte qenë fatal. Kjo teori përforcohet nga pamjet që tregojnë një objekt të vogël, që është në trajektoren e meteorit. Gjithashtu, mediat raportojnë se kohët e fundit janë parë disa UFO mbi Urale ndërsa shpërthimi në ajër ka shpëtuar Rusië e mbarë botën nga katastrofa.
“Na shpëtoi një UFO,” raportohet në një media ndërsa NASA përllogarit se meteori peshonte rreth 10 mijë tonë dhe ka shpërthyer me një forcë të barabartë me 500 kilotonë.ufo-3ufo-2