Rrufeja vret dhjetra persona

Dhjetra persona kanë vdekur në Bangladesh gjatë dy ditëve të fundit, pasi që janë goditur nga rrufeja.Shumica e të vdekurve ishin bujq të cilët në kohën e rrufesë po punonin në fushat e tyre.
Bangladesh gjithmonë ka qenë i rrezikuar nga vetëtimat, por këtë vit kanë qenë shumë më të theksuara.
Ekspertët kanë thënë se rritja e temperaturave si dhe shpyllëzimi janë dy faktorët kryesor për këtë gjë.Në mesin e viktimave janë dhe dy student në kryeqytet, pasi në kohën kur u goditën ishin duke luajtur futboll..
Për më shumë nga kjo sferë klikoni më poshtë