Rrihen kunatat, u bashkohen edhe qentë e tyre (Video)

screenshot-1_1473603054-8639123Gjashtë gra të cilat duket se janë diçka mes vete, u kapën duke u rrahur para shtëpisë së tyre në një video që një kalimtar i rastit me veturë i pa ato. Videoja që më pas u publikua në YouTube shfaqë katër gra para shtëpisë së tyre, përderisa njëra nga to e grushton një tjetër në kokë disa herë. Njëra nga to i bërtet gruas tjetër dhe i thotë që të ndalojë, por ajo nuk e bën. Shikojeni videon:

https://youtu.be/mNCs1q6OReI