Rrëshqitje masive e gurëve në rrugë – VIDEO

0Janë publikuar imazhet rrëqethëse të rrëshqitjes së gurëve në një rrugë të Kinës, ku 11 veta kanë humbur jetën dhe më shumë se 19 të tjerë janë plagosur.

Gjithçka ka ndodhur sikur në ndonjë film ku një numër i madh u gurëve kanë rrëshqitur nga malet duke goditur njerëzit me makina.

Nuk dihet ende se çfarë e ka shkaktuar këtë rrëshqitje, e cila ka ndodhur javën e kaluar mirëpo ky ka qenë një nga aksidentet më të papritura dhe të rënda në Kinë këtë muaj.