Rrënqethëse, ja si largohet ky i moshuar nga policia

xhaja1

 

Këto pamje janë tepër të trishta, por se ndodhin në Tiranë.

Policia ka nisur aksionin kundër informalitetit, duke hequr nga trotuarët ambulantët.

Rasti në fjalë, i cili është fotografuar paraqet një situatë të dhimbshme.

I moshuari largohet nga trotuari dhe i kërkohet që ta heqë edhe mallin nga vendi ku shiste pak sende.

Pamjet janë rrënqethëse dhe nuk kanë nevojë për shumë koment