Rrëmbejnë të miturën në sy të nënës, babai e kishte martuar pa dijeninë e saj (Video)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Indi.
Një vajzë me emrin Aamad Khan e cila dyshohet të jetë nën moshën 18 vjeçare, ishte duke ecur me nënën e saj në rrugë, kur është ndalur nga dy burra dhe është marrë me forcë.
Në videon shihet se si një vajzë e re nga fshati Rajsthan të Indisë, kidnapohet nga dy persona, përderisa nëna e saj bërtet dhe mundohet ta parandalojë këtë gjë.
Por, pastaj është raportuar se babai i saj e kishte martuar të bijën me një burrë Shaukat, e që ishte njëri nga personat që e kidnapoi vajzën.
Për më shume detaje shikoni Videon e mëposhtme:

Video Link