Rrëfimi tronditës i djalit nga Tirana: Kam frikë nga shoku i ngushtë i të dashurës, ai është…

Shpesh i kemi dëgjuar se djemtë nuk duan që të kenë një shok, i cili tërhiqet nga meshkujt dhe jo nga femrat. Në fakt kjo është pak e sikletshme sepse ky i dihet shoku mund të bjerë në dashuri ose mund t’ju ngacmojë. Por djali që ka shkruar pranë JOQ.al nuk ka probleme me ndonjë shok të vetin, por me shokun ngushtë të së dashurës.

Nuk më bezdis që ajo ka shok të ngushtë një gay. Bezdisem nga fakti se shpesh duhet të dal me shokun e saj dhe të dashurin e tij. Nuk është se i paragjykoj, por është e sikletshme të dalësh me ata. Nuk di si t’ia them të dashurës që “kam frikë” nga shoku i saj.

Ndonjëherë ai e tepron dhe me shikimet”, ka shkruar djali pranë redaksisë sonë.

Besojmë se të tilla marrëdhënie duhet të jenë të vështira dhe të sikletshme. Nëse dikur ta ngacmonin të dashurin shoqet tani ekziston edhe mundësia ta ngacmoj dhe shoku. E, me sa duket kohët kanë ndryshuar shumë.