Rrëfimi rrëngjethës i babait të autorit: Si e gjeta nusen pa jetë në oborr dhe djalin me sqepar në dorë

Për ngjarjen e rëndë që ndodhi në Blacë ku Bashkim Mekolli vrau gruan e tij Demirkë Mekolli ka folur babai i autorit.

“Këtu e gjeta nusen të shtirë pa ndjenja. E gjeta pa shenja jete. Pastaj erdhi ambulanca, plagët i kishte në kokë, e kishte goditur me sqepar. Djalin e gjeta me thikë dhe sqepar në dorë por goditja ishte me sqepar.

Vinte vërdallë nëpër lëmë dhe thikë në dorë. Nuk kisha çfarë t’i thoja…. por i tha: Më mirë të më kishte vrarë mua se jam 77-vjeç se atë”, tregon babai i autorit.