Rrëfimi/ Në të njëjtën ditë kam fjetur me dy veta

seksi-8-696x392-530x300a mund të jetë i komplikuar trekëndëshi i dashurisë, është dëshmi e tregimit të kësaj femre të re, e cila ka arritur njëkohësisht të ketë punë me dy meshkuj.

Edhe pse shumica e njerëzve kurrë nuk kanë planifikuar me vetëdije që të bëjnë aventura jashtë martese, gjëra të tilla nganjëherë thjesht ndodhin. Kryesisht të gjithë angazhohen që lidhja “e jashtme” të jetë thjesht vetëm lidhje seksuale, derisa për personin që e dashurojnë i ruajnë ndjenjat.

Mirëpo, ç’thoni nëse diç e tillë është e pamundur të realizohet?

– E kam tradhtuar të dashurin tim. Mirëpo, kjo nuk është e gjitha! Kam fjetur me të dhe me të dashurin të njëjtën ditë! – i ka treguar seksologut Debby Herbenick një vajzë të cilën e brente shumë ndërgjegjja.

Çfarë mendoni ju, a mund t’ju ndodhë diçka e tillë edhe juve?

Gjithashtu, a do t’ia falnit partnerit apo partneres suaj e cila do të kishte pasur të njëjtën ditë seks edhe me ju edhe me ndonjë person tjetër?