Rrëfimi i rrallë nga çudia e mjekësisë: Ja si e ktheva penisin tim në vaginë (Video)

rr_1468757352-7185920Një grua transgjinore e cila i ëhstë nënshtruar një vagonopalstike në mënyrë që ta kthente penisin e saj në vaginë e ka përshkruar me detaje se çfarë nënkupton në të vërtetë ky proces. Jessica, e cila identifikohet si një grua, ka nisur tashmë trajtimin e zëvendësimi të hormoneve dhe shkon vazhdimisht në Korenë e Jugut për të bërë një transformim kirurgjik të kordave vokale. Pas vaginoplastikës, të cilën ajo e kreu pranë shtëpisë së saj në East Bay Area të Kalifornisë, ajo paralajmëroi se ‘disa pjesë të tuat do të të hiqen” gjatë një interviste me Truth Speak Project. Jessica, partnerja e së cilës kishte klundur gjithashtu si mashkukll dhe ka bërë tashmë të njëjtin operacion, tha se pati elementë gjatë kurimit të saj për të cilat mjekët nuk e kishin paralahjmëruar, duke shtuar se qe “shumë e frikshme”.
Ajo tha: ‘Do të të hiqen disa pjesë nga trupi dhe kjo është vërtete e frikshme. Por ëhstë gjithashtu krejt normale dhe shumë njerëz shërohen plotësisht sikur të mos kishte ndodhur asgjë”. ‘Me pak fjalë furnizimi atje poshtë riorganizohet gjatë operacionit. Një prej gjërave të shumta që mësova gjatë këtij udhëtimi është se gjenitalet mashkullore dhe femërore nuk janë edhe aq të ndryshëm. Ata janë të organizuar ndryshe, por pjesët e përveçme janë vërtet shumë të ngjashme”.