Rrëfimi i kosovarëve që humbën mijëra euro në bixhoz (Video)

Shkalla e lartë e papunësisë dhe niveli i varfërisë, e bënë Kosovën një ambient të përshatshëm për operimin e lojërave të fatit. Prandaj, shumë qytetarë, bixhozin e shohin si një mënyrë të shpejtë të fitimit të parave dhe pasurimit. Fitorja eventuale, qoftë edhe e një shume të vogël, nxitë dëshirën për të luajtur. Nuk përjashtohet mundësia që të fitosh përsëri. Dhe përsëri.