Rrëfimi ekskluziv i transgjinorit të parë në Kosovë (VIDEO)

lajm1-lbgti_1464546699-7895017Sonte në emisionin Zona Express, me autor Leonard Kerqukin, është transmetuar dokumentari ekskluziv “Mallkimi LGBTI” kushtuar jetës së fshehtë të homoseksualëve kosovarë. Në këtë dokumentar, për herë të parë, del publikisht transgjinori i parë në Kosovë.
Kush është ky njeri dhe pse dëshiron ta ndërrojë gjininë? Shikojeni rrëfimin e tij prekës në videon e mëposhtme.