Rrëfimi ekskluziv i Rifat Jasharit për sulmin e parë nga forcat serbe në Prekaz (Video)

rifat
Në videon e më poshtme, mund të shihni intervistën më Rifat Jasharin nga Milaim Zeka ku mundë të dëgjoni rrëfimin e tij për sulmin e parë nga forcat serbe.
Ai tregon për rrethimin e shtëpisë së tyre dhe ballafaqimin e parë, të tij të Ademit e Hamzës më forcat serbe.
Për më shumë ndiqeni videon në vazhdim.