Rrëfim: Një ditë para dasmës, ja çfarë më bënë motrat e nuses

seks-6-620x330-3-530x300Ishte Tetor unë sa kisha ardhur nga Anglia. Kisha prerë ditën e dasmës. Nusja më priste me padurim. Kishim 7 vjet të lidhur. Mua nuk më rrihej pa bërë prapësira.
Më kishte zënë shumë herë. Qarkulloja lek në duar dhe natyrisht kurvat me vinin rrotull. Por nuk e mendoja kurre që do bëja një mëkat të madh ditën e dasmës.
Pikërisht atë ditë që nusja ime po vinte vellon për të më shoqëruar në kishë. Se di se si dy motrat e saj u gjenden një ditë para në shtëpinë time. Fare pa e kuptuar njëra prej tyre rrëzoi pa dashje një gotë konjaku në këmbën time dhe kur po më fshinte i vajti dora tek p…. Ajo qeshi, por qeshi dhe tjetra.
U përmbajta kur njëra prej tyre tha hiqi, zhvishu. Vish një pal të tjera. Qesha. Kur njera mu afrua dhe mi hoqi.
Nuk është hera e parë që e bëjmë bashke thanë dhe filluan të putheshin. Seç me kapi një gjendje e çmendur dhe u fika në mes gjoksit të tyre. Njëra filloi ma merrte… ndërsa tjetrës ia merrja unë. Pastaj fillova të bëja seks me të dyja, më çmendën komplet.
Pork jo histoi nuk mbaroi këtu, bëra dhe disa herë seks me kunatat e mia.